varanelio

Vuokraaminen

Varastoista perimme ensimmäisen kuukauden vuokran sekä 30 euron suuruisen avainpantin etukäteen vuokrasopimusta tehtäessä. Erillistä takuuvuokraa emme peri. Jatkossa vuokra maksetaan aina alkavan vuokrauskuukauden alussa. Minimi vuokrausaika on yksi kuukausi, ylärajaa vuokra-ajalle ei toistaiseksi ole. Vuokraamisen voi aloittaa minä tahansa kuukauden päivänä, eikä sitä ole sidottu kalenterikuukausiin.

Irtisanomisaikaa ei ole. Saat itse ilmoittaa päivän, jolloin tyhjennät varaston sekä palautat avaimen, ja vuokra-aika päättyy siihen. Varaston voi irtisanoa myös kesken kuluvaa vuokrakuukautta, jolloin maksat ainoastaan päivistä, joina varastoa käytät. Käyttämättä jäävien päivien osuus palautetaan avainpantin palauttamisen yhteydessä tilillesi.

Kiinnostuttuasi vuokraamaan varastoa, voit joko

    Soittaa ja sopia tapaamisen paikanpäälle, mikäli haluat tutustua tiloihin ennen vuokrausta. Samalla kuulet, minkä kokoisia varastoja sillä hetkellä on vapaana. Mikäli vuokrasopimus kirjoitetaan tullessasi käymään ja maksat ensimmäisen kuukauden vuokran sekä avainpantin, saat avaimen varastorakennuksen käyntioveen samantien.

    Lukea vuokrasopimuksen kotisivuiltamme ja soittamalla varmistaa haluamasi kokoisen varaston saatavuustilanteen. Suoritettuasi ensimmäisen kuukauden vuokran sekä avainpantin Varaneliön tilille saat avaimen käyntioveen. Maksamalla ensimmäisen kuukauden vuokran hyväksyt vuokraehdot, jotka ovat nähtävillä vuokrasopimuksessa.

Mikäli ilmenee muutakin kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!